ROCKAMEN o nama prirodni kamen about us

O NAMA-ROCKAMEN d.o.o.

Dajemo sve od sebe kako bi zadovoljili vaše želje i potrebe za proizvodima od prirodnog kamena i vjerujemo da zadovoljstvo neće izostati.

Rođeni smo i odrasli u kamenjaru i oduvijek volimo kamen. Naši preci su živjeli u prekrasnim kamenim kućama koje stoje netaknute i nakon više stoljeća. U njima je uvijek bila i jest idealna temperatura – kamen zimi grije, a ljeti hladi.

Kamenje se pojavljuje u svačijem životu. Kao što jedan pisac reče – na nama je hoćemo li ih bacati, spoticati se o njih, peti se po njima ili s njima graditi. Veseli nas što i u 21. stoljeću koje je obilježeno tehnologijom i velikim rasponom umjetnih materijala, još uvijek pri dizajnu mnogi po vlastitom ukusu ili preporuci arhitekta žele staviti prirodni kamen u svoj životni prostor. Dapače, prirodni kamen postaje sve traženiji pa čak i stvar prestiža i luksuza.

Rockamen – prvi hrvatski webshop s proizvodima isključivo od prirodnog kamena.

Proizvodi od prirodnog kamena izvrstan su način za podizanje razine stila i elegancije svakog doma ili poslovnog prostora koji traže bezvremenski izgled. Ne samo da su proizvodi od prirodnog kamena moderni i zapanjujući, već su i održivi, ekološki prihvatljivi i netoksični. Proizvodi od prirodnog kamena mogu pomoći u stvaranju zdravijeg životnog okruženja, a istovremeno su dovoljno jaki i izdržljivi da traju dugi niz godina.

U konačnici, proizvodi od prirodnog kamena pružaju sjajan način da pokažete svoju osobnost, poboljšate ljepotu svog doma i date važan doprinos okolišu u isto vrijeme. Odabirom ulaganja u prirodni kamen, pomoći ćete u očuvanju našeg prekrasnog planeta za generacije koje dolaze.

Uvidjevši veliki nedostatak informacija s kojim se susreće prosječni kupac proizvoda od kamena, odlučili smo napraviti prvi hrvatski web shop u kojem ćemo dati sve od sebe da o svakom proizvodu od kamena damo što više provjerenih informacija i kvalitetnih fotografija. S vremenom planiramo sve više povećavati broj proizvoda u ponudi koja se tiče dizajna i uređenja. To su proizvodi za kupaonice (umivaonik od kamena, kamena kada,…), kuhinje – sudoperi od kamena, razni ukrasi od kamena (vaze, amfore, žardinjere, tegle za cvijeće, umjetničke skulpture,…), te oblaganje i zidanje kamenom.